Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webáruházak képes leírás - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu
részletek »

Webáruházak - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: otthonapolas.tlap.hu » Webáruházak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Alvarium Webáruház

Alvarium Webáruház

Az otthonápolás speciális segédeszközök alkalmazását kívánja, amelyek nagy segítséget nyújtanak az ellátásban és az ápolásban. Fekvőbetegeknél a legfontosabb, hogy minél előbb intézkedjünk a felfekvések megelőzéséről, mert a kialakult decubitus igen fájdalmas a betegnek, nehezen kezelhető és fertőzésekhez, súlyos komplikációkhoz vezethet. Ideális esetben az otthoni ápolás: elektromos betegemelő segítségével az elektromosan emelhető és állítható ágyban ápoljuk a hozzátartozónkat, de ennek hiányában olcsóbb és mégis rendkívül praktikus kiegészítő eszközökkel tehetjük kényelmesebbé mind a beteg, mind az ápoló életét: például az állítható párnaemelővel, vagy a gördíthető zuhanyzószékkel, amely mintegy szobai kocsiként segít az otthoni beteggondozás megfelelő ellátásában, illetve természetesen a beteg lakáson belüli szállításában.

Egészség Áruház

Egészség Áruház

Az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése és kezelése nem csak az egyén, hanem a társadalom számára is fontos. Ezért egyre nagyobb hangsúly helyeződik a prevencióra, illetve ezzel összefüggésben az egyén egészségügyi állapotának folyamatos monitorozására és megőrzésére. A lakosság egészségi állapotának romlása, egyes betegségek előfordulásának ugrásszerű emelkedése megnöveli az igényt a korszerű, minőségbiztosított szervizháttérrel rendelkező, megbízható orvostechnikai műszerek, egészségvédelmi eszközök iránt. Társaságunk arra törekszik, hogy a legkorszerűbb, élenjáró nemzetközi és hazai diagnosztikai és egészségmegőrző berendezések, valamint eljárások beépüljenek cégünk tevékenységébe, termékpalettájába.

GOING Webáruház

GOING Webáruház

A GOING Kezelő- és Masszázslepedők, Higiéniai lepedők alkalmazása, használata a higiéniai és esztétikai szempontokon túl színeinek hatásaival is segíti a gyógyító eredményeket. Éljen a színek gyógyító erejével! Színek élettani hatásai:kattintson ide Termékeinket ajánljuk egészségügyi, kozmetikai, wellness területen szolgáltatóknak és magán célra, saját felhasználásra az alábbi területekre:

Medica Humana Webáruház

Medica Humana Webáruház

A gyógyászati segédeszköz (GYSE) szaküzleteket üzemeltető, illetve GYSE termékeket forgalmazó Medica Humana Kft. a Replant cégcsoport tagja (bővebb információ a Cégcsoport menüpont alatt található). Az első Medica Humana gyógyászati üzlet 1994-ben nyílt meg a Budapesten, az I. kerületi Fő utcában, ahol azóta is várják szakértő kollégáink a betérő vásárlókat. 2012-re egész Magyarországot behálózó gyógyászati szaküzlet hálózattal rendelkezünk, és továbbra is fejlődünk. A Medica Humana célja, hogy könnyedén hozzáférhetővé tegye a gyógyászati eszközök minél szélesebb és kiváló minőségű palettáját, mindazok számára, akiknek fontos az egészség. A TB (Társadalombiztosítás) által támogatott termékeink, a megfelelő vény hiányában kizárólag teljes áron azaz fogyasztói áron vásárolhatóak meg, míg az orvos által vényre felírt gyógyászati segédeszközöket üzleteink bármelyikében, a TB támogatással csökkentetten áron megvásárolhatja. A TB támogatott termékekkel kapcsolatban, kérjük, kérje ki orvosa véleményét. Telefonon és e-mailben is érdeklődhet, az Önhöz legközelebbi Medica Humana üzletben rendelkezésre álló termékekkel kapcsolatban.

Online Gyógyszertár

Online Gyógyszertár

Az internet megváltoztatta mindennapjainkat ezen belül könnyebbé tette az egészségügyi információkhoz való hozzájutást is. A betegek mindinkább a saját kezükbe veszik egészségükkel való törődés kérdését. Ezek a változások hatással vannak a hagyományos gyógyszerellátásra, a patikai rendszerre is. A változások Európában néhány évvel ezelőtt már megkezdődtek, számos ország lehetővé tette gyógyszerek internetes rendelését és házhozszállítását. Az internetes gyógyszerrendelés és házhozszállítás a gyógyszerellátást érintő változások keretében ma már Magyarországon is lehetséges. A PirulaPatika internetes gyógyszertár ezen új lehetőségekkel élve jött létre, azzal a céllal, hogy Magyarországon lehetővé tegye a gyógyszertárban kapható termékek interneten történő megrendelését és a megrendelt termékek házhoz szállítását.

Vitamin webáruház

Vitamin webáruház

A Vitamin-Bolt.hu jelmondata: Egészséget mindenkinek! Célkitűzésünk, hogy az internetes világhálón általános, egészséggel kapcsolatos információkat, kiemelt minőségű termékeket juttassunk el elsősorban a nem szakmabeli érdeklődőkhöz. A vitamin áruházban megtalálható összes termék 100%-ban természetes alapanyagból készül, így biztosan nem kell attól tartania, hogy az Ön által kiválasztott termék szintetikus eredetű! Erre a nemzetközileg is méltán elismert FitLine, Highland, Unicity és InnerLight német és amerikai gyártók garancia. Étrendkiegészítőinket megelégedési és pénzvisszafizetési garanciával kínáljuk:

Tuti menü