Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
SOS Telefonok képes leírás - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu
részletek »

SOS Telefonok - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: otthonapolas.tlap.hu » SOS Telefonok
Keresés
Találatok száma - 4 db
BM Angel Jelzőrendszeres Házi Segítségnyújtó

BM Angel Jelzőrendszeres Házi Segítségnyújtó

Segítségnyújtás gombnyomásra. Egy speciális, telefonálásra is alkalmas jelzőeszköz, amivel az ellátott segítséget kérhet a diszpécserközponton keresztül egészségi probléma vagy akár betörés esetén. A hívást a központban levő diszpécser számítógépen fogadja. A hívás beérkezésekor megjelenik az ellátott adatlapja, melyen szerepel minden szükséges adat, beleértve az ügyeletes nővér/orvos nevét is. Ha szükséges egy kattintással konferenciahívást lehet kezdeményezni a nővérrel, orvossal.

Égi Póráz

Égi Póráz

Az égiPóráz egy internetes és PDA-s távfelügyeleti, biztonsági és nyomkövető rendszer, melynek segítségével a tulajdonos saját maga láthatja el a rábízott személy, állat, tárgy, gépjármű távoli megfigyelését, őrzését, védelmét.

Sonaris Kft.

Sonaris Kft.

A Sonaris Kft. örömmel fogadta a profiljába illeszkedő új egészségügyi és informatikai csúcstechnológia általi kihívást, és vállalta a Vivago rendszer hazai implementációját, bevezetését. Cégünk az IST kizárólagos magyarországi képviseleteként 2004 májusában mutatta be az egyedülálló rendszert, amelyet a szociális és egészségügyi szakma kiemelt érdeklődéssel fogadott. Azóta a hazai önkormányzatoknál, kistérségeknél, idősotthonokban, kórházakban és magánszemélyeknél üzemeltetett Vivago rendszerek már számos életmentéssel büszkélkednek.

SOS vezetékes telefon

SOS vezetékes telefon

Az SOS Telefon több, mint egy hétköznapi vezetékes telefon. A készülékhez tartozik egy vezeték nélküli jeladó, mely hordható akár csuklóra rögzítve, akár nyakba akasztva. Mivel ez a jeladó vízálló, így a zuhany alatt is hordhatjuk. A jeladó közepén található nagy, piros gomb megnyomásával gyorsan és egyszerűen indítható segélykérés.

Tuti menü