Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Otthoni betegápolás kellékei képes leírás - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu
részletek »

Otthoni betegápolás kellékei - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: otthonapolas.tlap.hu » Otthoni betegápolás kellékei
Keresés
Találatok száma - 5 db
Betegszállítás

Betegszállítás

Ha betegsége miatt nehezen mozog, mozgásképtelen, esetleg csak viszolyog a tömegközlekedéstől, akkor forduljon hozzánk bizalommal, és mi megszervezzük a betegszállítási feladatokat. Legyen az otthonról kórházba szállítás, otthonról a rendelőbe szállítás, otthonról rokonokhoz szállítás, vagy hazaszállítás külföldről, megoldunk bármit. Bővebb információt a betegszállítási szolgáltatásokról weboldalunkon olvashat. Előfordulhat, hogy egy betegnek minden nap kezelésre kell járnia, kórházban viszont senki nem szeret éjszakázni - ez lelkileg megterhelő egy ember számára, ami nem segíti elő a gyógyulást. Ennek elkerülésére remek megoldás a betegszállítási szolgáltatás. A betegszállítás szolgáltatás előnye más térítéses szállítási szolgáltatásokkal szemben az ún. ajtótól ajtóig jelleg, ezzel is biztosítva azt, hogy a beteg biztonságosan hazaérjen.

Bőrregeneráló gél

Bőrregeneráló gél

A készítmény gyógynövény (aloe vera, bíborkasvirág, stb.) hatóanyagai segítenek a tartóson fekvő betegek bőrápolásában. Összetevői felfrissítik és regenerálják az igénybevett bőrt. Klinikai tesztek bizonyítják, hogy az illat- és színezőanyag mentes DERMOLEX gél rendszeres használata jelentősen csökkenti a felfekvés kialakulásának kockázatát.

Busy Oxy - Otthoni oxigénellátás

Busy Oxy - Otthoni oxigénellátás

Az orvosi oxigént kiszállítják a betegek lakására, az eszközök használatát betanítják, a palackokat cserélik, karbantartják. Alsónémediben lévő töltőüzemünkben mindennemű oxigén palack töltést, valamint palack- és reduktor karbantartást vállalnak. Palackok, reduktorok, orrkanülök, maszkok kis- és nagykereskedelmi árusítása.

Inzulinpumpa

Inzulinpumpa

A Disetronic (immár Roche) cég által gyártott pumpák kifejlesztése során legfőképpen a biztonságot, az egyszerű kezelhetőséget és a valós felhasználói igényeket vették figyelembe, melyeket a pumpahasználók széles körében végzett felmérések adta visszajelzések alapján állapítottak meg. A rendkívül kreatív technikai megoldásokkal a pumpák igazi segítőtársnak bizonyulnak a diabeteszesek mindennapjaiban. Az eszközök képekkel beszélnek, ránézés nélkül is kezelhetők, egymást is ellenőrző duál mikroprocesszor-rendszerűek, 3 percenként adagolják a beprogramozott inzulin mennyiséget, viselésükre többféle különleges tartozék áll rendelkezésre. Valamennyi pumpa háza átlátszó, hogy az inzulintartályban esetlegesen megbúvó levegőbuborékot időben észre lehessen venni. A pumpák vízállóak, de biztonsági okokból nem ajánlatos vízben való használatuk

Oxigénfejlesztők, Oxigénkamrák

Oxigénfejlesztők, Oxigénkamrák

Úgy tekinthetünk az oxigén hiányra, mint a betegséget egyedül és legnagyobb mértékben okozó tényezőre, így a vér oxigén hiányának következménye bizonyosan kiindulópontja az immunrendszer gyengülésének és a kezdete rettegett egészségügyi problémáknak, úgymint ráknak, leukémiának, AIDS-nek, candidának, rohamoknak és idegproblémáknak. Nagy tisztaságú 95% -os orvosi oxigént előállító készülékeink és hiperbár oxigénkamráink a legkiválóbb amerikai gyártótól kerül hazánkba. A biztonság és a megbízhatóság mellett fontos számunkra a magas minőség és a valódi érték amit ügyfeleinknek nyújtani tudunk. Mi vagyunk az első és egyetlen egészségügyi vállalkozás Magyarországon, amely túlnyomásos oxigénkamrákat értékesít otthoni és klinikai használatra.

Tuti menü