Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Otthonápolás - vidék képes leírás - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu
részletek »

Otthonápolás - vidék - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: otthonapolas.tlap.hu » Otthonápolás - vidék
Keresés
Találatok száma - 8 db
Embellish - Budapest és Komárom-Esztergom megye

Embellish - Budapest és Komárom-Esztergom megye

Az Embellish Team Kft.-t mint az Embellish Humánegészségügyi Bt. szakmai utódját 2012 évben alapítottuk. A kft. azzal a céllal alakult meg, hogy segítségünkkel a betegek igénybe vehessék az otthoni ápolás lehetőségét kihasználva az otthoni környezet gyógyulás érdekében kifejtett jótékony hatását. Célunk a minőségi szakápolás eljuttatása a betegekhez otthoni környezetükbe, hiszen a legtöbb ápolásra szoruló ember sokkal boldogabb, ha megszokott és kedvelt otthonában, családja körében látják el. Kívánatos, hogy az idős ember önellátó képessége a betegség után minél előbb helyreálljon úgy, hogy ne szakadjon ki a megszokott környezetéből. A személyre szabott ápolás, a megszokott otthoni környezet, a családtagok közelsége meggyorsítja a gyógyulást és lerövidíti a lábadozási időt. Tevékenységi körünk bővítésével, szakmai egyeztetésekkel, a piac felmérésével és a szükséges feltételek megteremtésével folytatjuk a humán-egészségügyi szolgáltatást, melynek keretében otthonápolást, házi ápolást, betegellátást, betegfelügyeletet és igény szerint alap valamint szakápolási feladatokat látunk el.

Házi segítségnyújtás - Pécs

Házi segítségnyújtás - Pécs

Gondozási tevékenységeik: Ápolási, gondozási feladatok Segítségnyújtás a higiénia megtartásában (személyi, környezeti) Közreműködés a háztartás vitelében Kapcsolattartás a háziorvossal Pszichés gondozás Érdekvédelemmel kapcsolatos tevékenységek Ágyhozkötött beteg gondozását ellátó hozzátartozó tehermentesítése, a betegellátást segítő technikák megtanítása, tanácsadás stb.

Idősek biztonsága - Kistarcsa

Idősek biztonsága - Kistarcsa

A bajba kerülteknek csak egy gombnyomás - és másodperceken belül intézkedések sorozata indul el: a Nevelési Tanácsadó ügyeletes gondozója a riasztás helyszínére megy, a PESTOR gépkocsizó járőrszolgálata gondoskodik a gyors helyszínre érkezéséről, segít a bejutásban, a vészhelyzet elhárításában, az életmentésben, vagyonmentésben, a diszpécser közben hangrögzítés mellett telefonon beszél az Ellátottal, megnyugtatja őt, szükség esetén az orvos, a mentők, a tűzoltók, a rendőrség is értesítésre kerül, sőt a PESTOR távfelügyeleti központja a hozzátartozót is értesíti.

Kiss és Társa Hospice - Pécel

Kiss és Társa Hospice - Pécel

A Kiss és Társa Hospice Bt. 2004 óta sikeresen végzi áldásos tevékenységét, és rendelkezésére áll kedves ügyfeleinek Budapesten és Pécel környékén. Feladatkörükbe tartoznak a betegek otthonában történő általános ápolási, szakápolási és az ezeket kiegészítő tevékenységek, melyek a rászorulók állapotának, életminőségének javítását, de legalább is a szinten tartását célozzák.

Otthonápolás Szolgálat - Szeged

Otthonápolás Szolgálat - Szeged

Szakképzett, gyakorlattal rendelkező munkatársaink segítségével a megfelelő hozzáértést igénylő feladatok ellátásával segítik elő a betegek gyógyulását infúziós terápia állandó katéter cseréje rendszeres hólyagöblítés sebellátás, kötözés felfekvés megelőzése, kezelése balesetek, műtétek utáni ellátás műtéti területek ellátása tracheális kanül tisztítása mobilizáció - gyógyászati segédeszköz használatának betanítása - mozgás és mozgatás eszközeinek betanítása - hely- és helyzetváltoztatás oxigénterápia UH inhalálás, légzésterápia szívó alkalmazása tartós fájdalomcsillapítás szondatáplálás beteg psziches vezetése, tanácsadás, tanítás haldokló beteg otthonában történő ápolás

PeZso Medical Bt. - Fót

PeZso Medical Bt. - Fót

A PeZso MEDICAL Egészségügyi Szolgáltató Betéti Társaságot 2009. áprilisában hoztuk létre - akkor még mint PeZso MED Egészségügyi Szolgáltató Bt. - mint családi vállalkozást, elsősorban egészségügyi szolgáltatás (otthoni szakápolás, egészségügyi szűrés, egészségtervek készítése, otthoni vérvétel) nyújtása, egészségügyi oktatás, és egészségügyi szolgáltatók, szolgáltatások elindításában, engedélyeztetésében való segítése céljából. Ezért is választottuk cégünk mottójául a fent is olvasható mondatot: 'Segítség a gyógyulásban, segítség a gyógyításban'

VIP Body Guard - Országos

VIP Body Guard - Országos

Házi betegápolás szolgáltatásunk célja, hogy betegeink saját otthonukban, megszokott körülmények között lábodozhassanak. Betegfelügyeletet ápolókkal, szakápolókkal végezzük, akár napi 1-2 órában is, de lehetséges a 0-24 folyamatos felügyelet. A házi betegápolással sokkal gyorsabb, kényelmesebb gyógyulási eredményt érhetünk el mint a hagyományos kórházi ellátással.

Zsu-Duo Bt. - Pécs

Zsu-Duo Bt. - Pécs

Életben a legnagyobb érték az egészség, amit gyakran megfogalmazunk, de akkor tudatosul, amikor elvesztettük. A betegség, a beteg embert kiszolgáltatottá, betegségében magányossá, önállóságának elvesztésével tehetetlenné, szorongóvá teszi. Az fő tevékenységük az ápolás segít mindazoknak a feladatoknak az elvégzésében, amelyeket az egyén önmaga is megtenne, ha rendelkezne hozzá elég erővel, akarattal, tudással, mely az egészséghez, felépüléséhez, vagy a békés halálához járulna hozzá.

Tuti menü