Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Otthonápolás - Budapest képes leírás - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu
részletek »

Otthonápolás - Budapest - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: otthonapolas.tlap.hu » Otthonápolás - Budapest
Keresés
Találatok száma - 9 db
AMS Egészségügyi Szolgálat

AMS Egészségügyi Szolgálat

Házi ápolás Családunk bármely tagjának megbetegedése, életvitelének megváltozása hatással van mindennapjainkra. Ezekben a helyzetekben felkészült, tapasztalt szakembereink hatékonyan tudják támogatni a felépülést.

Betegápolás, házi gondozás

Betegápolás, házi gondozás

Betegnek lenni semmikor és sehol sem jó. Ha már betegek vagyunk, igyekezzünk ezt az időt szeretteinkkel, otthonunkban tölteni. Amikor gyermekként betegek voltunk, szeretteink mindig gondoskodtak rólunk és mindent megtettek annak érdekében, hogy mi hamarabb felgyógyuljunk. Amikor fordul a kocka és idős szeretteink kerülnek ebbe a helyzetbe, rajtunk a sor! Tájékozódjon Ön is betegápolás szolgáltatásainkról!

Házi szakápolás - IMS Kft.

Házi szakápolás - IMS Kft.

Az IMS a házi szakápolásra szakosodott (szakápolás, gyógytorna fizikoterápia). Az OEP finanszírozás révén TB kártyával rendelkező betegek számára ápolás (behatárolt időtartamban) díjmentes. A szolgáltatás igénybevétele beutalóval lehetséges.

Kék Angyal házi betegápoló szolgálat

Kék Angyal házi betegápoló szolgálat

A Kék Angyal Házi Betegápoló Szolgálat filozófiája szerint a kliens egészségügyi, szociális és pszichés szükségleteinek komplex kielégítése biztosítja az individuális betegellátást. Szolgáltatásaikat annak érdekében nyújtják, hogy a beteg a lehető legtovább tartózkodhasson saját környezetében illetve mihamarabb visszakerülhessen oda.

Nurse Háziápolási Szolgálat

Nurse Háziápolási Szolgálat

Amennyiben családtagja otthoni betegellátást, felügyeletet igényel, hívjon bennünket és ápolási koordinátoraink szakszerű segítséget, tanácsokat adnak ahhoz, hogy Ön a legmegfelelőbb ellátást biztosíthassa gyermekének, beteg, idős hozzátartozójának. Az ellátandó családtag aktuális állapotának felmérésekor személyes egyeztetés keretében pontosíthatja munkatársunkkal, hogy milyen segítséget szeretne igénybe venni, majd a szolgáltatás megrendelését követően legfeljebb 3-4 munkanapon belül meg tudjuk szervezni az ellátást. Ápoló, gondozói, baby sitter csapatunk, gyógytornászaink, logopédusaink, gyógymasszőreink azon igyekeznek, hogy munkájuk eredményeképp kedvező környezetet biztosítsanak és az otthoni rehabilitációt mind hatékonyabbá tegyék.

Nutricia Otthonáploó Szolgálat

Nutricia Otthonáploó Szolgálat

A NUTRICIA Otthonápoló Szolgálat szondatáplált betegek gondozására jött létre, segítséget nyújt különleges táplálkozásra szoruló betegeknek. Az ország bármely pontján a kapcsolatfelvétel után 48 órán belül felkeresik a szondatáplált betegeket. Minden látogatás ingyenes!

Segítő Kéz

Segítő Kéz

A beteg és szakápolás, illetve szakirányú terápiás ellátás során - ha a szükséges - a beteget diétás tanácsokkal látjuk el, és megtanítjuk minden olyan tevékenységre, amelyet a beteg maga, vagy családja megtehet a beteg egészségének megtartásáért, helyreállításáért, vagy állapota romlásának megelőzéséért.

SOS 24 órás nővérszolgálat

SOS 24 órás nővérszolgálat

Állapotához mérten vállaljuk a beteg otthoni szakápolását házi-, illetve kezelőorvos közreműködésével, az ápolt beteg állapotromlásának megakadályozása érdekében. A szakápolásba bevonják a család tagjait.

Szent Rita Otthonápolási Kft.

Szent Rita Otthonápolási Kft.

A kórházi tartózkodás ma már igen lerövidült, de sokszor a beteg maga veszi szívesebben, ha otthonában, a megszokott környezetében lábadozhat. Ez nehéz feladat elé állítja a hozzátartozókat, nem mindig tudják, hová forduljanak segítségért. Elsősorban a háziorvossal kell konzultálni, aki segít felvenni a kapcsolatot otthoni beteggondozási szolgáltatókkal, akiknek bizonyos tevékenységeit a társadalombiztosítás finanszírozza.

Tuti menü