Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hospice szervezetek képes leírás - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu
részletek »

Hospice szervezetek - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: otthonapolas.tlap.hu » Hospice szervezetek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kiss és Társa Hospice

Kiss és Társa Hospice

Ápolási, egészségmegőrzési tevékenységeink Idősek és fogyatékos emberek 24 órás ápolása, gondozása Egészséges és beteg csecsemők és gyermekek ápolása, felügyelete Gyógytorna és fizikoterápiás kezelés Laboratóriumi szolgáltatások (vérvétel otthonában) Vérnyomás, vércukor kontroll Diétás és Wellness tanácsadás Méregtelenítő diéta kialakítása egyénre szabottan

Magyar Hospice Alapítvány

Magyar Hospice Alapítvány

Fájdalom ellen, a rák betegek méltó életéért. HOSPICE - Hozzájárulunk a daganatos betegek egyénre szabott ingyenes ápolásához, fájdalomcsillapításához, a méltóságuk utolsó pillanatig való megőrzéséhez és családjuk lelki támogatásához.

Magyar Hospice Palitatív Egyesület

Magyar Hospice Palitatív Egyesület

Az adatbázisban megtalálható minden olyan település / kerület, amelyre az OEP szerződést kötött otthoni hospice ellátást nyújtó szolgálatóval.

Myrai Szent Miklós Keresztény Egyház

Myrai Szent Miklós Keresztény Egyház

A házi betegápolás sok szempontból kedvezőbb, hiszen megszokott környezetéből nem kell kikerülnie a betegnek. A kórházba kerülő ember helyzete nehezebb: nemcsak a betegség, hanem az őt körülvevő ismeretlenség is szorongással tölti el. Az otthoni betegápolás során egyszerre csak egy emberrel vagyunk kapcsolatban, míg a kórházi ellátás során az ápolás személytelenné válik. Így lehetőség nyílik arra, hogy a gondozott szükségleteinek és elvárásainak egyedileg tehessünk eleget.

Tuti menü