Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hallókészülékek képes leírás - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu
részletek »

Hallókészülékek - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: otthonapolas.tlap.hu » Hallókészülékek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bernafon

Bernafon

1946 óta olyan minőségi hallókészülékek fejlesztésén dolgozunk szenvedélyesen, melyek lehetővé teszik a nehezen halló emberek számára a valódi hallás élményét. Svájci mérnöki munkával, precíziós technológiával és elkötelezettségünkkel azon dolgozunk, hogy egyéni szolgáltatásainkkal túlszárnyalhassuk ügyfeleink igényeit. Célunk, hogy minden nap extra értéket adjunk partnereinknek.

Danavox-H Kft.

Danavox-H Kft.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a Danavox-H Kft. által forgalmazott GN ReSound, Danavox és ReSound legújabb, és bízvást állíthatóan legkorszerűbb készülékeit, melyek reményeink szerint még inkább öregbítik hagyományosan kiváló termékeink hírnevét. A Danavox folyamatosan igyekszik tovább bővíteni készülékei választékát, hogy ezzel is komfortosabbá, élménygazdaggá tegye a nagyothallók életét.

Geers Hallókészülék Kft.

Geers Hallókészülék Kft.

A GEERS az egyik legelismertebb és legnagyobb hallókészülék forgalmazó vállalkozás Európában, ahol Önt szakértő tanácsadással, egyénre szabott kiszolgálással, minőségi termékekkel és minden igényt kielégítő, minden pénztárcának megfelelő modern hallókészülékekkel várjuk.

Siemens Hearing Instruments

Siemens Hearing Instruments

Siemens hallókészülékek BestSound Technológia - Új távlatok a hallókészülék-technológiában A BestSound Technológiával még egy lépéssel közelebb jutottunk ahhoz, hogy minden ember élvezhesse a világ hangjait. A hallókészülék még többre képes, és jobban megfelel a modern élet elvárásainak.

Victofon

Victofon

A VICTOFON közel két évtizede, több mint 100 000 elégedett ügyfél tapasztalatával, 37 féle digitális hallókészülék kínálatával meghatározó szerepet tölt be a hallásgondozásban. A VICTOFON kiváló minőségű hallókészülékek gyártásával és ehhez kapcsolódóan magas szintű szolgáltatásokkal kívánja a hallássérült emberek életminőségét javítani.

Videx

Videx

A Widex az elsők között fejlesztette ki teljesen digitális hallókészülékét és azóta is világpiac vezető ebben a készülék szegmensben. A mind440 sorozat kombinálja a legújabb Widex technológiát és hallókészülék tulajdonságokat, valamint a könnyű illeszthetőséget, hogy a készülék tökéletes választás legyen a hallássérültek és a szakemberek számára egyaránt.

Tuti menü