Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógyászati segédeszközök képes leírás - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu
részletek »

Gyógyászati segédeszközök - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: otthonapolas.tlap.hu » Gyógyászati segédeszközök
Keresés
Találatok száma - 20 db
Acchiles-Med Kft. - Gyógyászati segédeszközök

Acchiles-Med Kft. - Gyógyászati segédeszközök

Ha az orvos által felírt terméket nem találta meg honlapunkon, azt kérésére beszerezzük Önnek! Minden gyógyászati segédeszköz vényt beváltunk! Vásárlóink szakképzett eladók segítségével választhatják ki a számukra legmegfelelőbb gyógyászati termékeket, mint pl.: kerekesszék, rollátor, inhalátorok, dinamikus ülőpárnák, gördülőtalpas cipők, fájdalommentes terhelést biztosító papucsok. A kismamák megtalálják a haskötőt, a mosható és eldobható melltartóbetétet, bimbókiemelőt, bimbóvédőt, a kézi és elektromos mellszívót, baba-és mama kozmetikumokat. Az újszülöttek részére cumik, cumisüvegek, tárolók, melegítők, fertőtlenítők, babamérlegek, légzésfigyelők, babaőrök, lázmérők széles választéka található. Az otthonápolásra szoruló betegek részére ágytál, kacsa, WC magasító, szoba WC, matrac, párna, stoma és pelenka kínálatából válogathatnak, melyek hasznos segítséget jelentenek a mindennapi életükben. Sportsérüléseket, műtéteket követően a járást segítő eszközök, mint a bot, mankó, járókeret, kerekesszék és ezen kívül a tehermentesítést szolgáló bokaszorító, térdrögzítő, medenceszorító és haskötő is megtalálható üzleteinkben. Általános eszközeink között szerepel a vérnyomásmérő, vércukorszintmérő és tartozékaik, masszírozó, tens készülék, kompressziós harisnyák különböző erősségben, talpbetét és sarokékek nagy választéka.

Bemer készülékek

Bemer készülékek

A BEMER terápiás eszközök gyártója a BEMER International AG. (Liechteinstein) 2000. novemberétől képviselteti magát Magyarországon. Cégünk, a BEMER Medicintechnika Kft. a gyártó közvetlen magyarországi képviselete. A terápiás eszközök a BEMER3000 márkajelű professzionális mágnes- és fényterápiás készülékek.

BPRS mágnesterápia

BPRS mágnesterápia

A B.P.R.S.terápia egy összetett megoldás számunkra, ami: Visszahozza és megtartja a mágneses energiát, ami folyamatosan csökken életünk során Regenerálja és irányítja a sejteket az elektromos impulzusok és mágneses mezők segítségével Eléri a sejtek számának növekedését, ami beállítja a különböző pszichológiai folyamatokat, ezáltal biztosítja az egész organizmus megfelelő és egészséges működését A B.P.R.S. terápia a betegeknek hatásosan segít a következő problémákat kezelésében: Allergia, különösen az étel- és pollenallergiák Kezelések műtétek előtt, után Különböző fájdalmak, beleértve az ideg-, vagy csontfájdalmakat Gyengeség, hajlam a fertőzések elkapására Reumás megbetegedések Asztma, hörghurut Gyomor, illetve béllel kapcsolatos megbetegedések Migrén, álmatlanság Cukorbetegség Mérgezés, méregtelenítés

H.S medplan Kft.

H.S medplan Kft.

Tevékenységi profilja orvosi eszközök és műszerek importja, közvetlen kiskereskedelmi forgalmazása és szervizelése az alábbi területeken: sürgősségi betegellátás, aneszteziológia és intenzív terápia, neonatológia, transzport és otthoni lélegeztetés, ápolástechnika és alapellátás. A cég vállalja teljes kórházi osztályok és laboratóriumok (légzésfunkció, respirációs fizikoterápia, neurofiziológia) felszerelését, egyedi berendedezések beszerzését, a készülékek fogyóanyag ellátását, garanciális és eseti javítások valamint karbantartások végzését. Technikai hátterüket két mérnök biztosítja, akik számos gyári tréningen szerezték meg készülék ismereteiket és biztosítják partnereink részére a szerviz szolgáltatást.

Hartman-Rico Hungária Kft.

Hartman-Rico Hungária Kft.

Tekintettel arra, hogy a korral vagy a különféle betegségek velejárójaként fizikális képességeink gyakorta csökkennek, az ápolásra szoruló személyek gondozásának céljaként a stabil életminőség biztosítását kell kitűzni. A szakismereteken kívül ennek a feladatnak az ellátásához megfelelő termékek is szükségesek, amelyek megkönnyítik a gondozást. E téren a HARTMANN cég bő választékkal rendelkezik.

Hungimpex Kft.

Hungimpex Kft.

A társaság 1990-ben alakult Hungimpex Kft. néven, majd 1992-ben a Promecom Kft-vel bővült. Fő tevékenységi köre: otthoni és professzionális egészségvédelmi diagnosztikai és egészségmegőrző berendezések, szépségápolási készülékek import disztribúciója, forgalmazása és szervizelése. A társaság az egészségvédelem területén komplex szolgáltatást kíván nyújtani, ezért termékválasztékát folyamatosan bővíti. A termékkínálatban megtalálhatóak továbbá minőségbiztosított sporttáplálékok, bőrápoló termékcsaládok és intimhigiéniai termékek is.

Ko-Medic Kft.

Ko-Medic Kft.

Orvostechnikai eszközök kereskedelme, rendelők tervezése, berendezése, kivitelezése, sterilizálók tervezése, kórházak eszközigényeinek felmérése. kötszertermék, műtéti izoláció, orvosi védőeszköz, papírlepedő, ágymérleg, sterilizálás kellékei, gipszvágó, akkumulátor orvosi eszközökhöz

Kosmodisk

Kosmodisk

KOSMODISK CLASSIC Gerincbántalmi segédeszköz Hatékony megoldás mindenkinek, aki hátfájással küzd. Egyszerűen használható, kényelmes viselet, állítható méretben. Egy életre szóló befektetés! Dereka hálás lesz érte!

Látásjavító eszközök

Látásjavító eszközök

A-MAX - Hordozható, látást-segítő eszköz (kézi) Erős nagyító hatás, integrált optikai és elektronikus nagyítás, tiszta kép, csendes üzemmód, hangtalan működésközben, maximum 36-szoros nagyítás, színes üzemmód, színes kijelző, fekete-fehér, és fehér-fekete üzemmódok

Hirdetés
Lépcső- és kádlift

Lépcső- és kádlift

A lépcső a szükséges rossz a többszintes lakásokban. Eszközeink a mindennapok komfortjának fokozását szolgálják. Lépcsőliftjeinkkel a lépcső többé nem hátránya és nem akadálya a lakásnak. A házon kívül található lépcsőkhöz is van megoldásunk. Kádliftünket azoknak javasoljuk, akik könnyedén, erőfeszítés nélkül, kényelmesen kívánnak a fürdőkádba be- illetve kiszállni.

Med & Life

Med & Life

A Viofor készülékcsalád alapvetően orvosi célra kifejlesztett, nagy terhelhetőségű készülék. Új 'családtagjaink' a Family Travel készülékek már kifejezetten otthoni felhasználásra készültek. Ezeket az eszközöket a megelőzésben és a krónikus megbetegedések, sérülések, csontrendszeri betegségek kezelésében használják leginkább.

Medica Humana Kft.

Medica Humana Kft.

Üzleteinkben, valamint webáruházunkban a gyógyászati segédeszközök széles választékával várjuk. Megtalálhatók a vényre és vény nélkül megvásárolható gyógyászati termékek, valamint a házi betegápolás eszközei, kompressziós harisnyák , gyógypapucsok, vérnyomásmérők, vércukormérők, mágneses gyógytermékek, ízületi rögzítők, baba-mama termékek és még sok más termék.

Medical Shop Hungary Kft.

Medical Shop Hungary Kft.

Gyógyászati segédeszközök,Egyszer használatos eszközök,diagnosztika, EKG, ultrahang, nőgyógyászat, fonendoszkóp, vérnyomásmérő, sürgősségi ellátás, vércukormérő, terápia, sterilizátor, defibrillátor, bútor.

Meditech Kft.

Meditech Kft.

Fő profil: az ambuláns vérnyomásmérés, amit önálló és többfunkciós monitorként is gyártanak. EKG készülékeik a rutin nyugalmi EKG-tól a teljes feltárású holterig széles indikációs területen segítik a szív- és érrendszer vizsgálatát. Többfunkciós monitoraik a magas vérnyomás és a koszorúér-betegség kapcsolatát, további társbetegségekkel együttes komplex vizsgálatát teszik lehetővé.

Meyra-Ortopédia Kft.

Meyra-Ortopédia Kft.

Meyra-Ortopedia nevet a világban az egyik legismertebb és az egyik legsikeresebb gyártóként tartják számon a kerekesszékek és rehabilitációs eszközök területén. Ennek ellenére a Meyra és az Ortopedia nemcsak két 'kerekesszék-márka', hanem ennél jóval több: egy filozófia. Ennek a filozófiánknak mindig az 'Ember áll a középpontjában'.

Olvasókészülékek

Olvasókészülékek

A MagniLink Vision egy stílusos modern olvasókészülék. A készülék ideális otthoni, iskolai, valamint munkahelyi felhasználásra is. Moduláris felépítésének köszönhetően a felhasználó megrendeléskor a következő elemekről dönthet: Képernyő méret: 18,5', vagy 23' Felbontás: HR (High Resolution), HD (High Definition) Kezelő panel: 2, 3, vagy 5 gombos.

OMKER Zrt.

OMKER Zrt.

Egészségmegőrzés és házi diagnosztika eszközei, Vérnyomásmérők, Vércukor- és koleszterinszintmérő termékek, Otthoni gyorstesztek, tesztcsíkok, Hő-, infra- és fényterápiás eszközök, Légzésterápiás eszközök, Mágnesterápiás termékek, Masszírozók, tens készülékek, H1N1 elleni védelem

Tuti menü