Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gondozó otthonok képes leírás - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu
részletek »

Gondozó otthonok - Otthonápolás - hospice, szervezetek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: otthonapolas.tlap.hu » Gondozó otthonok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Abigél Idősek Otthona Dány

Abigél Idősek Otthona Dány

Az Abigél Idősek Otthona Dány 44 fő férőhelyes, a Pest Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala által is engedélyezett gondozási ápolási intézmény. Működtetője a Vis Vitalis Gondozó Otthon Közhasznú KFT, mint magánintézmény 2003. novemberében nyitotta meg kapuit Dányban, azzal a céllal, hogy magas színvonalú szociális ellátást és egyben ápolást nyújtson bentlakással az időskorú emberek számára. Az idősotthon tulajdonosa Dr. Kapitány László háziorvos, szülész-nőgyógyász szakorvos, szociális szakvizsgával. Dány Pest megyében, Gödöllő vonzáskörzetében, Budapesttől 25 km-re fekszik. Otthonunk főbejárata a buszmegállónál található, ahonnan közvetlen járat közlekedik Gödöllőre és Budapestre. Családias hangulatú intézményünk 44 fő befogadására alkalmas. Többnyire 2 ágyas szobáink tágasak, világosak, otthonosan berendezettek, TV-vel ellátottak. 2004-ben a Parkinson- ill. Alzheimer-kórban, valamint öregkori feledékenységben szenvedő, demens betegeink részére specializálódott és szakszerű ellátást nyújtó különálló épületet alakítottunk ki idősotthonunkban. Testvérintézményünk az Abigél Idősek Otthona Szigetcsép 2008-ban létesült.

Abigél Idősek Otthona Szigetcsép

Abigél Idősek Otthona Szigetcsép

Az Abigél Idősek Otthona 44 fő férőhelyes, a Pest Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala által is engedélyezett gondozási ápolási intézmény. Működtetője a Vis Vitalis Gondozó Otthon Közhasznú KFT, mint magánintézmény 2003. novemberében nyitotta meg kapuit Dányban, azzal a céllal, hogy magas színvonalú szociális ellátást és egyben ápolást nyújtson bentlakással az időskorú emberek számára. Otthonunk tulajdonosa és működtetője Dr. Kapitány László háziorvos, szülész-nőgyógyász szakorvos, szociális szakvizsgával. Munkáját Plausin Andrea főnővér segíti. A Szigetcsépi Idősek Otthona 2008-ban létesült. Szigetcsép Pest megyében, a Csepel-sziget szívében, a ráckevei HÉV vonalán, a Duna partján fekvő kisközség. Budapesttől mindössze 20 km-re található. A főváros közelsége mellett, igazi dunai levegője, kedves, széles, árnyas falusi utcái, vidéki hangulata van, ami megragadja az ideérkezőt. Otthonunk a község központjában lévő buszmegállónál található. Családias hangulatú intézményünk 44 fő befogadására alkalmas. 2-3 ágyas szobáink tágasak, világosak, otthonosan berendezettek. Minden szobának van fürdőszobája tusolóval, WC-vel. Az épület kétszintes, teljes mértékben akadálymentesített, valamint lift is könnyíti a szintek közötti közlekedést.

Arany Ősz Nyugdíjas Otthon - Balatonföldvár

Arany Ősz Nyugdíjas Otthon - Balatonföldvár

Az Arany Ősz Nyugdíjas Otthon Balatonföldváron közel immár több, mint 10 éve a rászorulók ápolására, gondozására szakosodott és nyújt otthont az idős évekre. Bentlakásos otthonunk határozatlan időre szóló teljes ellátást biztosít, havi térítési díj megfizetése mellett. Otthonunkban fogadunk, minden nyugdíjast; demens, Alzheimer és Parkinson kóros beteget is. A szolgáltatásainkkal igazodunk a gondozottak összetételéhez és a beköltözni szándékozók igényeihez.

Normafa Idősek Otthona

Normafa Idősek Otthona

A tulajdonos Ingatlanbank Zrt. a működtetés és fenntartás területén szerzett széles körű tapasztalataira támaszkodva, gondos mérlegelés után vásárolta meg Budapest egyik legszebb környezetében, a XII. kerületben a Normafa út 54. szám alatti ingatlant, az egykori Agro Hotel épületét. A jogszabályi elvárásoknak megfelelően úgy alakította át az egykori szállodaépületet, hogy abban lakói exkluzív környezetben, gondos orvosi felügyelet mellett a legnagyobb kényelemben és biztonságban élhessenek.

Olajág Otthonok - Budapest

Olajág Otthonok - Budapest

Intézményeink 16 év tapasztalatával, elhivatott szakemberekkel, akadálymentesített környezetben várják azokat az időseket, akik nyugdíjas éveiket biztonságban, nyugalomban, önállóságukat megőrizve, a közösség aktív tagjaként kívánják eltölteni. Az Olajág Otthonok teljes körű ellátással, Magyarországon egyedülálló módon a gondozási szolgáltatások mellett széles körű egészségügyi szolgáltatásokkal is állnak a beköltözni vágyók rendelkezésére, ezzel megőrizve és javítva a lakók egészségi állapotát. Otthonaink színes programokkal gazdagítják a beköltözöttek mindennapjait, a kirándulásoktól a múzeum - és színházlátogatásokon át a zenés rendezvényekig. Intézményeink minden igény kielégítésére alkalmasak. Jelen vagyunk a Budapest szívében található VIII. kerületben, Zugló, Csepel és Újpalota zöldövezetében, illetve a vidék teljes nyugalmát biztosító Törökbálinton is. Munkatársaink szakértelmének, gondoskodásának köszönhetően a harmóniára vágyó, önálló életvitelt folytató házaspárok, a társaságot kereső egyedül élők vagy az önálló életvitelben - memóriazavar, demencia vagy Alzheimer-kór által - akadályozott idősek egyaránt biztonságos otthonra, állapotuknak megfelelően állandó felügyeletre találnak.

Szent Anna Otthon - Győr

Szent Anna Otthon - Győr

1996 szeptember 7-én, a győri bazilikában áldotta meg boldogemlékű II. János Pál pápa azt a fatimai rózsafüzért, amely ma is fogadja a betérőket és a bentlakókat összefűzi. Ezen pápai áldás ereje mind a mai napig megtapasztalható az otthon lakóinak életében és az egész épületegyüttesen.

Villarosa Idősek Otthona - Heves megye

Villarosa Idősek Otthona - Heves megye

A Villarosa idősek otthona a legkorszerűbb egészségügyi ellátással rendelkezik és családias környezetben várja lakóit. A két öregek otthona különlegessége, hogy elválasztjuk a demens ellátásra szoruló lakóinkat és az egészségeseket.

Tuti menü